Quilt With Us

Apparently I'm not able to have the Windows Internet Explorer 9 update.  After I did the new update I noticed a few things went wonkie but I have done posts and other things since then. Then a few days ago all kinds of stuff started to happen...like there was a ghost in my computer clicking on "lets mess with the owner" tabs.   So this morning I uninstalled the update, sent Casper packing, and all is well.   I got my "visual mode" back as well as my photos.  

Views: 9

Comment

You need to be a member of Quilt With Us to add comments!

Join Quilt With Us

Comment by Patricia, VA on July 2, 2011 at 9:07am
I had problems with the update also, could not get on to any of MY sites, QWU, facebook etc, my own email.   I uninstalled it and had more problems, I called HP and they told me NOT  to reinstall Explorer 9, they had a lot of problems with it.  Happy everything worked out for you.
Comment by Barbara S/IL on July 1, 2011 at 4:51pm
Yeah Debbie! I've heard of a lot of people having trouble after installing that update. I uninstalled it so I could upload pics again.  
Comment by Kathy/WA on July 1, 2011 at 3:07pm
Ok wonder woman come over and fix mine would you!  Great to hear from you.
Comment by B J Elder/WA on July 1, 2011 at 12:17pm
I'm so glad the answer was that "easy". Hooray!
Comment by Jennie Steward on July 1, 2011 at 10:50am
I found out the hard way that if you don't have updated versions of all your programs the new Explorer doesn't play well with them!
Comment by Stephanie G. Benson-Greer on July 1, 2011 at 10:41am

Awesome!  glad to have you back!  :)

Country Fair

New & Exclusive! Country Fair Collection just $6.96/yard Shop now »

Chambray Tonals

New & Exclusive! Chambray Tonals just $6.96/yard. Shop now »

© 2020   Created by CT Admin.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Privacy Policy  |  Terms of Service